Видео за КОМПОСТИРАЊЕ

Logo jpgВо прилог на овој линк е видео во рамките на проектот "Размислуваме за компостирање – Посветени на одржување на органскиот синџир" кофинансиран од ЕУ преку ИПА Програмата за прекугранична соработка Интеррег - ИПА Р. Бугарија – Р. Македонија CCI 2014TC16I5CB006.

Погледнете го следното видео и дознајте како во домашни услови можете да компостирате полесно и попрактично.
Видеото содржи корисни информации со кои можете да се информирате за процесот на компостирање, начинот на компостирање, кои состојки се потребни за да се добие компост, какви видови на компостирање постојат и кои се придобивките од целиот процес.

ВИДЕО ЗА КОМПОСТИРАЊЕ: https://www.youtube.com/watch?v=nRyZGalkn6E

Go to top