БЕСПЛАТНО ДОДЕЛУВАЊЕ НА КОМПОСТЕРИ

Logo jpgРокот за бесплатното доделување на компостери се продолжува до 29.08.2017 година (вторник). Останати се уште неколку компостери поради што Центарот за развој на Југоисточниот плански регион го продолжува рокот на Јавниот оглас за доделување на истите.

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат условите можат заклучно со 29.08.2017 година да се пријават во просториите на Центарот за развој на Југоисточниот плански регион со адреса: Ул. Боро Џони Бр.10, Струмица или електронски на Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. како и во матичните општини.
За подетални информации во врска со условите за добивање на компостер или информација за контакт лицата од општините обратете се на телефон 071/251-205 или на следниот линк: ЈАВЕН ОГЛАС

Go to top